FAQ

Hvor og hvornår foregår Dansk Bærefestival?
23. februar 2019, kl. 10-16.
Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København

Er der adgang til mad og drikke?
Østerbrohusets café er åben og servere sandwich, salater, snacks, kaffe og andet drikkelse. Mad og drikke kan ikke medbringes i udstillingssalen.

Kan jeg tage min barnevogn med?
Barnevogne kan ikke tages med ind i selve lokalerne, men parkeres på et udendørs område. Hvis du vil, kan du helt sikkert finde et bæreredskab du kan låne.

Hvordan betaler jeg for varer i standene?
Det er op til hver enkelt udstiller, hvordan de modtager betaling. Med MobilePay og PayPal kan du være mest sikker på at kunne betale.

Er lotteriet gratis at være med i?
Ja, det er gratis for alle med voksenbillet. Når du har scannet din indgangsbillet er du automatisk med i lodtrækningen om lækre gevinster.
Vinderlisten afsløres omkring kl. 13 ved indgangen og vinderne skal afhente gevinster inden kl. 16.30.

Kan man købe billetter i døren?
Ja, i år er festivalens venue endnu større og vi har derfor mulighed for at tilbyde billetkøb på dagen. Der tages forbehold for at der kan blive helt udsolgt i døren.

Kan jeg parkere ved Østerbrohuset?
Østerbrohuset har nogle optegnede parkeringsbåse på matriklen.
Der gælder samme regler for parkering i de optegnede parkeringsbåse mod Århusgade og Vordingborggade som i den omkringliggende parkeringszone. Parkeringskontrol varetages af Q-Park. Der er placeret en billetautomat på Århusgade, på den modsatte side af Østerbrohuset. Alternativt kan der købes billet via Q-Park’s app, områdekoden er 3300.

Offentlig transport
Østerbrohuset er beliggende 300 meter fra Nordhavn Station. Samtlige S-tog, med undtagelse af linje F, standser på denne station. Derudover stopper bus 3A, 8A og 37 også ved Nordhavn Station.

Kan billetten returneres?
Din billet kan ikke returneres. Den er ikke personlig, så du er velkommen til at sælge den videre til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.
Vær altid opmærksom, når digitale filer købes og sælges, så der ikke sker dublering. Den første udgave af billetten der scannes i indgangen bliver den gældende.
I det højst usandsynlige tilfælde at festivalen må aflyses, tilbagebetales alle billetter (minus det lille billetgebyr).

Andre spørgsmål?
Kontakt festivalen eller besøg vores facebookside.